موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاسها: 0
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
آیا امکان اتصال ویتایگر به فروشگاه اینترنتی از طریق وب سرویس وجود داره؟
من از woocommerce استفاده میکنم و میخوام ببینم آیا میتونم از انبار ویتایگر استفاده کنم،بصورتیکه اگر موجودی انبارم صفر شد در فروشگاهم ((ناموجود)) بزنه؟و...
با تشکر
موضوعها: 23
اعتبار:
9
سپاسها: 29
93 سپاس گرفتهشده در 60 ارسال
ممنونم جناب احمدی بله برای ووکامرس در حال حاضر چندین متد اتصال توسط شرکت های مختلف ارائه شد
بستگی داره که شما بخواهید چی قسمت هایی از سیستم را به صورت دو طرفه سینک کنید
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاسها: 1
سلام
من میخوام سایت ووکامرسیم رو به ویتایگر متصل کنم تا مشتریان و سفارشاتشون رو توی ویتایگر داشته باشم تا وقتی با فروشگاه تماس می گیرن سابقه خریدشون رو ببینم
همچنین بتونم پیش فاکتور و فاکتورهام رو با ویتایگر بزنم و تو سایت ثبت بشه یا وقتی مشتری برای اولین بار با فروشگاه تماس بگیره و توی ویتایگر ثبتش کنم بتونه توی سایت وارد بشه البته با ورود اول رمزش رو سیستم بخواد که عوض کنه (رمز اولیه با اس ام اس توسط ویتایگر براش ارسال بشه )
میتونید راهنماییم کنید ممنون
اعتبار:
0
سپاسها: 1
ممنون از راهنماییتون
اینکه من از ویتایگر نصب شده توی سیستم تلفنی واک و روی سرور لوکال استفاده می کنم مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
واگه بخوام از پرتال مشتریان استفاده کنم چی ؟
برای فعال سازی پاپ آپ ویتایگر هم میتونید راهنماییم کنید ؟ (وقتی تلفن زنگ میخوره اطلاعات تماس به صورت پاپ آپ روی ویتایگر داخلی مورد نظر نشون داده میشه )
اعتبار:
9
پیشنهاد می شود سرور استریسک را د در زمانی که آن رادر پشت NAT قرارمی دهید و از بیرون متصل می شوید از سرور ویتایگر و وب سرور خارجی خود جدا کنید چون امنیت الستیکس را باید خودتون تامین کنید یا ریسک هک شدن سرور و ترانک شدن خطوط خارجی خود به کشور های دیگه مثل کشور های جنوب شرق آسیا که بیشترین rate مکالمه را دارند به جان بخرید مخصوصا الستیکس 2.4 و 2.5
البته این کار شدنی است ولی باید به روش هایی امنیت سرور راتامین کنید زیرا با این کار علاوه بر سی آر ام ، دسترسی های الستیکس هم از بیرون قابل مشاهده است مثلا تعریف کنید که اگر کلاس و رنج آی پی که قصد باز کردن صفحه الستیکس را داشت کلاس C نبود و یا با آی پی gateway یکسان بود به یک صفحه دیگر redirect شود.
همچنین در استفاده از پرتال مشترکین هم مشکلی ایجاد نمی شود. فقط باید روی سروری که پرتال مشترکین را نصب میکنید سرویس php-soap را فعال کنید
در ارتباط با سوال آخر لطفا یک تاپیک جدید در بخش مربوطه ایجاد کنید تا توضیحات تکمیلی ارائه شود
با سپاس
اعتبار:
0
سلام ممنون از همه دوستان
منم این مشکلو داشتم که با کمک دکتر ربیعی رفع شد
اعتبار:
0
۱۳۹۸/۰۳/۲۹, ۱۰:۳۱
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۹/۰۴/۱۷, ۱۲:۰۱، توسط behroozesd.)
منم میخوام برایپ فروشگاه اینترنتی زیورآلات راه اندازی کنم..لطفا راهنمایی کنید
اعتبار:
9
برای استفاده از ماژول ووکامرس با واحد فروش تماس حاصل نمایید