مهمان عزیز سلام ،شما هنوز عضو انجمن نشده اید.خوشحال می شیم از طریق عضویت به جمع ما بپیوندید.

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عدم بارگزاری فایل ها
#1
با سلام
هر جا در تنظیمات ویتایگر، باید فایلی آپلود شود، مانند آپلود لوگوی شرکت در بخش تنظیمات، پس از زدن دکمه ذخیره با صفحه سفید مواجه می شوم. دلیلش چیست؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
سلام و درود

پیش از انجام هر کاری از تنظیم بودن پیش نیازهای نصب ویتایگر برروی سرور خود اطمینان حاصل نمایید

http://forum.vtfarsi.ir/thread-24.html

مشکل عدم آپلود فایل در صورتی که با صفحه سفید رو به رو می شوید به دلیل بروز خطا در وب سرور آپاچی باشد
لطفا مراحل زیر را انجام دهید
1- از فعال بودن اکتنشن mime_magic یا fileinfo بر روی PHP اطمینان حاصل کنید
2- حداقل حجم آپلود فایل در سرور را بررسی بفرمایید
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
(۱۹-۰۱-۱۳۹۶, ۱۲:۴۳ ق.ظ)a.soltani نوشته: سلام و درود

پیش از انجام هر کاری از تنظیم بودن پیش نیازهای نصب ویتایگر برروی سرور خود اطمینان حاصل نمایید

http://forum.vtfarsi.ir/thread-24.html

مشکل عدم آپلود فایل در صورتی که با صفحه سفید رو به رو می شوید به دلیل بروز خطا در وب سرور آپاچی باشد
لطفا مراحل زیر را انجام دهید
1- از فعال بودن اکتنشن  mime_magic یا fileinfo بر روی PHP اطمینان حاصل کنید
2- حداقل حجم آپلود فایل در سرور را بررسی بفرمایید

لاگ خطاها را کجا می توان دید که بررسی کرد؟ 
یا چگونه می توان متن خطا را مشاهده کرد
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
در فایل config.inc.php مقدار زیر را اضافه کنید


[فقط اعضای انجمن قادر به مشاهده محتوای این قسمت می باشند برای ثبت نام کلیک نمایید]
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
(۱۹-۰۱-۱۳۹۶, ۰۱:۲۶ ب.ظ)spadana2004 نوشته: در فایل config.inc.php مقدار زیر را اضافه کنید


[فقط اعضای انجمن قادر به مشاهده محتوای این قسمت می باشند برای ثبت نام کلیک نمایید]

خطای زیر رخ میدهد:
Fatal error: Call to undefined function exif_read_data() in /vtlib/Vtiger/Functions.php on line 618
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
باید استنشن php_exif را در آپاچی فعال کنید در صورتی که از ویندوز استفاده می کنید باید آن را در فایل php.ini فعال نمایید

در صورتی که اکستشن مورد نظر فعال است بررسی کنید اکستنشن php_mbstring قبل از php_exif لود شده باشدو به صورت زیر باشد
extension=php_mbstring.dll
extension=php_exif.dll
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
(۱۹-۰۱-۱۳۹۶, ۰۲:۵۵ ب.ظ)spadana2004 نوشته: باید استنشن php_exif را در آپاچی فعال کنید در صورتی که از ویندوز استفاده می کنید  باید آن را در فایل php.ini فعال نمایید

در صورتی که اکستشن مورد نظر فعال است بررسی کنید اکستنشن php_mbstring قبل از php_exif لود شده باشدو به صورت  زیر باشد
extension=php_mbstring.dll
extension=php_exif.dll

من به صورت زیر نصب کردم:
رفتم به مسیر 
[فقط اعضای انجمن قادر به مشاهده محتوای این قسمت می باشند برای ثبت نام کلیک نمایید]

و فایل زیر رو ویرایش کردم

[فقط اعضای انجمن قادر به مشاهده محتوای این قسمت می باشند برای ثبت نام کلیک نمایید]


مقدار زیر رو اضافه کردم
[فقط اعضای انجمن قادر به مشاهده محتوای این قسمت می باشند برای ثبت نام کلیک نمایید]

بعد دستورات زیر رو اجرا کردم

[فقط اعضای انجمن قادر به مشاهده محتوای این قسمت می باشند برای ثبت نام کلیک نمایید]

[فقط اعضای انجمن قادر به مشاهده محتوای این قسمت می باشند برای ثبت نام کلیک نمایید]

ولی باز هم خطا دارم
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
سلام

اگر از دایرکت ادمین استفاده می کنید باید اکسنشن exif  را فعال کنید و روش شما تقریبا صحیح است 
پیش از هر چیز بررسی کنید از custombuild چه نسخه ای استفاده میکند (نسخه 1 برای php 5.3 و پایین تر - نسخه 2 برای سایر نسخه ها)
پس  بررسی کنید از php-cli استفاده کنید یا suphp
به پوشه زیر بروید
[فقط اعضای انجمن قادر به مشاهده محتوای این قسمت می باشند برای ثبت نام کلیک نمایید]

برای php-cli دستورات زیر را وارد کنید
[فقط اعضای انجمن قادر به مشاهده محتوای این قسمت می باشند برای ثبت نام کلیک نمایید]

برای suphp دستورات زیر را وارد کنید:
[فقط اعضای انجمن قادر به مشاهده محتوای این قسمت می باشند برای ثبت نام کلیک نمایید]

در فایل ایجاد شده مقدار --enable-exif را وارد کنید. فراموش نکنید در پایان هر خط باید مقدار "\" را بگذارید

سپس مجددا php را نصب کنید با دستور زیر
[فقط اعضای انجمن قادر به مشاهده محتوای این قسمت می باشند برای ثبت نام کلیک نمایید]

فراموش نکنید در صورتی که مد php را درست انتخاب نکنید تغییرات شما اعمال نخواهد شد
می توانید با کد زیر و اجرا در سرور اطلاعات سرور خود را مشاهده کنید

[فقط اعضای انجمن قادر به مشاهده محتوای این قسمت می باشند برای ثبت نام کلیک نمایید]
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عدم تغییر زبان به فارسی pooneh_ce 3 118 ۰۹-۰۶-۱۳۹۶, ۱۰:۴۸ ق.ظ
آخرین ارسال: spadana2004
  عدم ارسال اطلاعات پورتال مشترکین توسط ایمیل ammar 12 945 ۰۴-۰۲-۱۳۹۶, ۱۲:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Arezoo
  مشکل در تنظیم مشکل سرور ارسالی و عدم ارسال ایمیل در ویتایگر leili1395 2 1,367 ۰۱-۱۲-۱۳۹۵, ۰۹:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: leili1395
  عدم امکان ایجاد رویداد و وظیفه برای برخی از ماژول ها در گردش کار spadana2004 0 971 ۰۱-۱۲-۱۳۹۵, ۰۸:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: spadana2004

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان