سلام به همه دوستان ویتایگری.
 برای افزایش اطلاع جامعه استفاده کنندگان ویتایگر فارسی، لطفا در این تاپیک شرکت کنید.
 برای افزایش اطلاع جامعه استفاده کنندگان ویتایگر فارسی، لطفا در این تاپیک شرکت کنید.
کاربران و استفاده کنندگان ویتایگرلطفاً نوع و موارد استفاده خود (تجاری ، استفاده شخصی ، گسترش دهنده ، آنلاین لوکال یا شرکتی برامون راه اندازی کرده و...) و تعداد استفاده کنندگان از این نرم افزار(vtiger CRM) در گشور عزیزمان را در ادامه یاداشت فرمایید تا خود و دیگر کاربران از ابعاد و اندازه این جامعه ایرانی(استفاده کنندگان از vtiger crm) مطلع شویم.
* یا در نظر سنجی شرکت نمایید.

برای افزایش اطلاع جامعه استفاده کنندگان ویتایگر فارسی، لطفا در این تاپیک شرکت کنید.کاربران و استفاده کنندگان ویتایگرلطفاً نوع و موارد استفاده خود (تجاری ، استفاده شخصی ، گسترش دهنده ، آنلاین لوکال یا شرکتی برامون راه اندازی کرده و...) و تعداد استفاده کنندگان از این نرم افزار(vtiger CRM) در گشور عزیزمان را در ادامه یاداشت فرمایید تا خود و دیگر کاربران از ابعاد و اندازه این جامعه ایرانی(استفاده کنندگان از vtiger crm) مطلع شویم.
* یا در نظر سنجی شرکت نمایید.

- گسترش دهنده هستم و ماژول براش می نویسم.

- استفاده تجاری میکنم و ازش پول درمیارم.

- استفاده شخصی میکنم برای نظم بخشیدن به کارام.

- نمیشناسمش(پس اینجا چیکار میکنی)!

سلام، مهمان
    	سلام، مهمان