می تونید ماژول درخواستی را از سایت خرید بفرمایید
یا در مسیر modules/SMSNotifier/provider فایل myprovider.php را ویرایش کنید و متدهای وب سرویس خود را در آن قرار دهید
سلام وقت بخیر
من ماژول ارسال پیامک را دانلود کردم
چه شکلی به ویتایگر اضافه کنم ؟
ویتایگر را از شما خریداری نکردیم ولی میخواهیم به پنل پیامکی آوب وصل کنیم
(۱۳۹۷/۰۳/۲۱, ۲۳:۲۲)civilsun نوشته است: دوستان سلام
چجوری باید پنل پیامک رو به ویتایگر وصل کرد و توسعه داد؟
ممنون میشم ب طور کامل توضیح بدید
ضمنا از سامانه پیامکی نیاز پرداز استفاده میکنم
فایلهای php رو بارگزاری کردم
با سلام و احترام
در صورتی که بخواهید از سامانه پیامکی ما استفاده نمایید می بایست یکی از پلن های پیامکی ما را خرید و ماژول اتصال پیامک آوب به ویتایگر را بصورت رایگان دانلود کرده و در مسیر :
modules/SMSNotifier/provider
قرار می دهید.
در صورتی که از سامانه پیامک خاصی استفاده میکنید و می خواهید آن را به ویتایگر متصل نمایید باید ماژول پیامک سفارشی را تهیه نمایید.
برای اتصال ویتایگر به سامانه پیام کوتاه می توانید:
1.با برنامه نویسی، سرویس دهنده خود را به ویتایگر اضافه نمایید(در مسیر modules/SMSNotifier/provider)
2.از سرویس دهنده های آماده که قبلا آماده شده اند استفاده نمایید. که شامل:
2.1.سرویس دهنده رایگان آوب ( برای استفاده باید اکانت سامانه awebsms.ir را داشته باشید):
vtfarsi.ir/product/ارسال-sms-رایگان-ویتایگر/
2.2. استفاده از سایر سامانه های موجود در لیست: https://goo.gl/q837Uf
سامانه های دیگر ( برای دیگر سامانه ها نیاز به برنامه نویسی است، می توانید با Vtfarsi.ir و parsvt.com برای اتصال تماس بگیرید. )
پس از دریافت فایل مورد نظر، می توانید به روشی که سرکار خانم Arezoo فرمودند اتصال را تکمیل نمایید.
با سلام خدمت شما
من از پیامک می خواهم استفاده کنم ولی وقتی ارسال پیامک را میزنم
پیام .
لطفا شماره تلفن را در قالب E.164 internatonal با پیشوند '+' و کد کشور مثلا 2671 599 415 +1 چک کنید
را می دهد
من انواع مدل های مختلف موبایل را ذخیره کردم ولی باز هم این پیام میاد.
با تشکر اگر کمک کنید.
با تشکر
(۱۳۹۸/۱۱/۱۱, ۱۷:۴۱)mohamad330 نوشته است: با سلام خدمت شما
من از پیامک می خواهم استفاده کنم ولی وقتی ارسال پیامک را میزنم
پیام .
لطفا شماره تلفن را در قالب E.164 internatonal با پیشوند '+' و کد کشور مثلا 2671 599 415 +1 چک کنید
را می دهد
من انواع مدل های مختلف موبایل را ذخیره کردم ولی باز هم این پیام میاد.
با تشکر اگر کمک کنید.
با تشکر
سلام . من هم دقیقا همین مشکل را دارم. از سامانه آوب استفاده میکنم. ضمنا وقتی توی تنظیمات سرور پیام کوتاه فیل "از" را با شماره +98GSM پر میکنم و ذخیره میکنم و باز ویرایش را میزنم فیلد خالی میشه